Onsdag 13 Maj

Äntlgen kikar solen fram, har varit bus väder hela fm..usch! viktor spelar fotbolls match ikväll så jag hoppas solen tänker hålla sig framme från och med nu och inget mera regn tack!
 
Har varit till bollnäs på fm och hälsat på Pärs mormor som ligger där på sjukhuset. Det var jag, Edvin, Jenny och Albin. ett uppskattat besök blev det, prtatade lite. så mysigt att prata med birgit, hon berättar så många fina och roliga minnen från förr och när pojkarna var lite. Birgit har varit sjuk ett tag och Frida har varit så ledsen och orolig, nu är hon piggare och blir väl omhändertagen där hon är. så nu är hon sitt fina jag igen känns det som. Har inte träffat henne sen i februari nån gång. hon har legat på ett korttids boende där magsjuka har härjat till och från sen dess (helt befängt men sant) såå vi har inte vågat utsätta våra små för den smittan. Men nu var hon på en bättre plats och pigg så då passade vi på. Blev en sväng på Willys och lite sibylla mat på vägen hem. en mysig förmiddag :-)
 
Edvin far fram som en skott spole på golvet nu för tiden. Inget krypande utan hasar på rumpan. Men snabbt går det. Tänk att han är hela 10 månader nu..min lilla lilla kille..snyft! Snart börjar han skolan säkert och flyttar hemifrån strax min lilla bebis <3 Edvin är en glad liten kille på ca 12kg (inte så liten alltså egentligen). Älskar bollar och det mesta som är motordrivet..helst traktorer. Tittar gärna på klipp på you tube på traktor racing. Så en sur och arg Edvin kan lätt bli en glad Edvin om man slår igång datorn eller Ipaden. Topp 3 är:
1. Traktor racing 2: Pusse sangen med fantorangen.  3:Fergie the grey little tractor. 
 
Säger mamma, pappa, boll, hej, nej, mäh! kisse och en massa annat tok som vi för det mesta inte hänger med på :-)
Vill gärna vara med sin mamma och bästa trösen är att tutta fortfarande. kommer amma till han blir 30..minst!
Gillar att busa med syskonen, sitta på inglasade altanen och titta när de spelar fotboll på gräsmattan är en stor hit. Äter det mesta med god aptit. gillar inte välling så värst mycket..går i ibland när det krisar..kanske! Stoppar allt i munnen..grus,gräs,bollar,stenar,damm,gamla smörgåsr rån som man hittar under bordet..gräset under viktors fotbollskor är en delikatess. så dessa skor har fått flytta från sko hyllan då den platsen är väääldigt ppulär hos Edvin. skor blandat i hela hallen är hans melodi. Våran älskade lilla skrutt!!!
 
Linda
2014-05-15 @ 08:05:28
URL: http://autumnleaf.se

Oj vad han är duktig på att snacka :) Elin säger pappa och enbart pappa hela dagarna plus en massa joller som är lite svårt att förstå :-)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0