Söndag 22:a

I helgen har vi haft loppis i Höljebro. Det var kanon väder båda dagarna och det resulterade i dåligt med kunder. alla låg nog på stranden och hade det bra. dm kunder som komm var så jäkla snål så man blev galen. en "kärring" ville pruta ett jättefint frukt fat från 100kr till 30kr:-( Sen skulle hon köpa mamma och pappas lilla camping stol sen vi var lite för 10kr...så jäkla snål. Hon var dit båda dagarna och det ända hon köpte var en tröja för 10kr. sånna kunder är ju knäpp alltså. Va fn ska dom dit och göra om dom bara vill gnälla??
Men trevligt var det man hade ju mycket tid att sitta och prata och njuta av solen i allafall..alltid nått.
På lördag kväll kom syrran och hennes nya kille. Erik, Jenny och Hannah. vi grillade och och drack lite. Syster var på rumpan innan hon kom men lungnade ner sig mot slutet av kvällen..hihi kul var det väldigt roande när hon var på G!
Grnnens barnbarn och Viktors bästis är på besök från Stockholm nu, tänkte vi skulle ta med henne till stan och köpa lite glass och mysa. Man måste ju passa på när vädret är kanon.
Frida knallar för fullt nu..full fart. hon kan tom gå skapligt med skor. hon har kanallat fram och tillbaka på gårn i höjebro idag och kikat och inspekterat.
Viktor sålde ochckså idag. Hade plockat ihop lite saker från sitt rum och sen hade han lite som mormor donerat. Hoan lyckades få ihop över 100kr...såå nöjd kille nu!
RSS 2.0