sommar,sommar,sommar <3

Helgen spenderade vi ute vid Havet. Vädret var underbart så vi stannade från lördag till söndag. viktor hade egentligen match på söndagen men han missdade träning på tisdagen innna för han var inge pigg så då tyckte jag han inte skulle spela heller. Bättre å vila ut sig å ta nya tag. så vi tog det bara lugnt och myste =)
Viktor och pär var ut med båten och kastade lite på lördagen och jag å frida stannade i stugan. Frida lekte å busade med farmor.
på söndagen kikade vi på fotboll..tyvärr vann tyskland..höll ju på England jag..men,men. det var hur varmt som helst ute. Ja,Pär å barnen tog en tur med båten. Metade lite.. Viktor lyckades på en aborre..tjoho. var in i en vik där vi vadeade runt lite å svalkade oss(nästa gång skall badkläder med) var såå vackert å fint så det var inte klokt. blå himel,klar blått vatten å....det är något specielt med den svenska sommaren ibland =)

anders har fått en mås som byggt bo på bryggan(inte första gången). pär och viktor hatar den för det gör att de inte kan meta i lugn å ro utan att måsen blir galen när den inte kan ligga på äggen hela tiden. frida däremot tyckte msåen var såå söt så nu har ho´n döpt den till daisy =)..hon stog där på bryggan hon å pratade med måsen..när vi åkte med båten var hon helt övertygad om att Daisy var med..för lite då och då såg hon henne ju flygandes eller i vattnet..sen att det var olika måsar hela tiden som jag sa..var helt FEL! för det VAR DAISY!! punkt slut =)


Håll i hatten..gjorde inte Viktor så kepsen flög i vattnet =)
 


Viktor inspekterar ön..<3



Frida



                  <3 <3 <3 Min älskade familj <3 <3 <3


Daisys middag är serverad =)
RSS 2.0