Lördag!

Hej å hå vad dagarna flyger fram! Idag laddas det för lite party. Rock i mohed med Peter,Maria och kanske Jenny och Erik. Lilla fröken Norlund skall jag skicka till Ockelbo :-) Lite smånöjd tjej som ska vara med kusin josephine och Emil...hon lääängtar så kans jag säga. Jocksien ska få vara med Marianne. Han gillar inte att åka bort och sova utan är tryggast hemma så han blev glad när Marianne sa ja :-) Ev fisketur med Arne oxå idag vilket han inte sa nej till :-)
Läget med lill grisen är oförändrat..vi slits mellan hopp och förtvivlan. Vet många tycker man pjoskar..e ju BARA en katt..men det är ju våran älskade lilla Kurtas grisen <3..våran älskade gokisse sen 11år..då ligger dom varmt om hjärtat.
Igår förvånade han mig genom att smita. Han har varit så orkeslös senaste dagarna så han harinte brytt sig ens när man öppnat dörren och han legat upp. så jag lämnade dörren öppen när jag bar in varor från bilen. Då hör jag viktor "MAMMA!! KURT!!!.. men som tur va är han inte snabb så jag han på han :-) Han fick promeneras lite efter vägen med bevakning ist :-)
Tvingade i han special mat med spruta på kvällen..hjärtat brister på en..tårarna sprutar och man mår skit när jag ser hur han tycker det är jobbigt :-(. Men efteråt när man killar och gosar så kurrar han igen..hoppas inerligt att han förstår att man försöker hjälpa han. På kvällen kom han och hoppade upp i soffan och knölade ner sig mellan mig och Frida som han alltid gjorde förr men inte gjort på ett tag. då tänds hoppet..att kanske, kanske han blir bra....
Gav han en spruta mat nu på morgonen igen..biter ihop och övertalar mig självatt han MÅSTE HA MAT!! När han känner doften av maten kväljer det i han..helt sjukt att han mår så piss. Men han fick i sig och vaännu mer elak och gav lite vatten. nu har han lagt sig uppe och vilar. ÄLSKADE, ÄLSKADE KURT..hjärtat värker..

Nä nu måste jag ta tag i dagen..intalar mig att köra på så han känner att allt är som vanligt så kanske han inte blir deppad pga oss!

RSS 2.0