Vaccin dax..helst nej tack!

Ja idag ska viktor vaccineras på skolan. Har skippat både min tid, Fridas sk tid och pär har inte heller varit in trotts att han tillhör kroniskt sjuka...men idag ska viktors skola vaccineras.

Har varit mot vaccineringen nästan hela tiden. känns inte rätt att spruta in nått i kroppen som man inte vet hur det reagerar där inne om 10-20 år. Vaccinera mig själv känns lättare. Men mina barn..vi ska bestämma vad som är bäst för dom..vet vi det? vi vet ju inte vad som händer om han tar det och inte vad som händer om han inte tar det. Jag tror inte att svininfluensan är så farlig om en frisk männsika drabbas utan att den då visar sig som en vanlig influensa. Men om en svagare männsika drabbas kanske den kan vara farlig. Man ska vaccinera sig för att skydda andra sägs det. Men har jag rätt att besämma över mina barn att dom SKA vaccinera sig för att skydda andra. Tänk om de får någon följd av dennna jäkla spruta om 20 år. ska jag argumentera då att  "men du måsta ju ta den för att skydda andra??".. är det rätt?.

Borde det inte räcka med att vaccinera de som är svaga? om de vaccineras borde dom ju inte bli sjuka? eller?
Vill stoppa huvudet i sanden nu jag och vänta tills allt är över... Livrädd för vad detta beslut kan göra mot barnen oavsett om jag väljer att de ska ta den eller inte. Man måste ju kunns stå upp för sitt beslut sedan gentemot barnen. Har på tok för lite koll på informationen kring detta förut allt skit som skrivs i tidningarna såklart!

RSS 2.0