försök till ändring av blogg=)

Ja som ni ser så har jag försökt ändra lite på utseendet av bloggen. Inte så lyckat kanske men tanken var god i alla fall. Är inte alls hemma i hur man ändrar i stil mallar och så. Hittade en blogg där man fick lite tipps. lät enkelt..men det var inte så enkelt som jag trodde..inte för mig i alla fall=) förökte för allt i världen att göra själva bilderna större..men icke. så nu får det vara som det är..haha

Idag ska det i alla fall bli lite bad har vi tänk. ska även lämna skottkärran till svärfar så den bli fixad. Lämna lite mat till sambon och sen bara njuta av att det är sommar och vi är lediga...så skönt!!!

Igår var vi till Trollharn. vi bjöd svärföräldrarna på mat där. svärmor har fyllt 60 år den 11 juni och svärfar blev bjuden han oxå..bara ändå=)
Det var fisk buffe. 180 kr och man fick äta och dricka så mycket man ville. Det var olika sorters lax och sill. Kanon gott. viktor och Hannah var oxå med. dom hoppade fisken och åt köttbullar istället...eller viktor åt typ inget nästan 1½ potatis och ½ köttbulle, en hårdmacka och en dricka...kul kille o bjuda på mat=)
Sen träffade norlunds en mdel släkt(kusiner). Jag och jenny gick iväg med barnen så dom fick bada. Jättefin badstrand var det. Sen gick vi tillbaka till de nadra. Där blev vi bjuden på ett glas vin. sittandes på en sten vid havet , med ett glas vin...kunde inte bli bättre. efter dethämtade vi upp frida som varit hos mormor och morfar och busat och sen begav vi oss hemåt.
Den här veckan är sista veckan för Pär innan semsetern. ska bli skönt att vara lediga hela familjen=)
                              
                           
                            

RSS 2.0