Snorig vecka å mycket på agendan!

Veckan börjar med en snorig mamma och en son med hosta och en med magvärk :-/ men vi hänger med ändå. Måndagen började med lite sång och lek i söderla på barnverksamheten de har där måndagar ch torsdagar. Edvin busade oh lekte lite, vi fikade och senvslutades det med sång. Det var jag, Edvin, Jenny, albin och Maja..mysigt.
På kvällen blev det Bandy såklart. broberg tog sig ann Sandviken på hällåsen i andra omgången i slutspelet. Både Viktor och Frida fick vara med sina lag U10 &U12 och åka in före matchen på isen och visa upp sig. frida va med efter myyycke övertalan av storebror..något hon ångrade sen då det blev nån form av speeed åkning kring plan och de mindre fick ta i för kung och fosterland för att hänga på. Så efter två var åkte hon av gråtandes och berättade för bekymrade tränare hur jä-a läskigt det varit..lill gumman. Men mamman var stolt och tyckte de va såå duktiga. Matchen blev super spännande. Hade turen att Jenny!Maja och Albin kom in oxå så jag hade sällskap bakom nätet vid mål..trevligt :-) Efter att ha vaknat och lite tur så vann Broberg med 6-5.. Så vi kunde leendes passera Sandviken suporter buss på utvägen istället för att skamset smyga förbi..hihi En Sandviken spelare fick en skridsko på låret och skar upp ett djupt sår..läskigt..Frida stor som klistrad vid nätet och hoppades få se såret..hmm tror det är moster Ulles gener där..haha 
tisdagen bjöd på en härlig promenad med Jenny och våra små killar sovandes i vagnarna. efter det luncha vi med sallad och hann även med lite Albin myys. Edvin busade med Hanna och farbrorn istället. på kvällen blev det fotboll champions leauge och Zlatans PSG tog sig ann Bayern Leverkusen..spännande..eller jag dom vann överlägset så blev visserligen inte så spännande. 
 
Idag började dagen med ett besök på IP i Bergvik där Frida var med Skolan på friluftsdag och åkte skridskor. gäller att passa på å kika när man är hemma och kan. men avvek så jag hann hem och titta lite på hockeyn och längskidor sprinten :-)
RSS 2.0