Höst I Myskje!

Nu är hösten här och det är såå vackert ute. Älskar färgerna och luften, lagom kallt och friskt. Men tyvärr leder den mot vintern och den gillar jag inte lika skarpt..hatar att frysa :-)
Våra nya lilla misse Elviz trivs som fisken i vattnet hos oss. Älskar att vara ute och utforka omgivningarna..gärna grannens hundar vilket inte alltid är så poppis hos just hundarna.
 
Frida går nu i förskoleklass och allt går bra hon lär sig massor av nytt varje dg och tycker om att vara med kompisar så fritids funkar bra. Viktor lill pojken går i 4:an..hur det gick till vete sjutton.
 
Har varit lite rörigt på skolan med en del tok, senast en lärare som blevknivskuren. Trist att sådant skall behöva hända och nu hoppas jag dom tar tag i detta och göt kolan bra igen. Bergviks skolan är en bra skola och förtjänar inte det dåliga rykte den får helt. Från förskoleklass upp till 6:an funkar allt bra med sedan på högstadiet verkar det gått snett. Brist på resurser och ev många barn med behov av extra stöd är nog en anledning till hur det blivit fel.
 
Helgen har varit lugn, igår var Viktor och Pär på folkrace och jag och Frida var hemme och donade med ved och annat. blev en tur till donken och lite lördags godis shopping. Idag har vi bytt olja på bilarna..Viktor har varit med och kollat hur man gör för att lära sig. Nu snart blir det lite mat och sen bara myyys :-)
 
RSS 2.0