FOLKRACE SKUTSKÄR

Vi trottasade vädret och begav oss mot skutskär på lördag kl 08. Pär, erik och Fredrik åkte redan kl 06 med bilen. Jag, Viktor, Frida,Jenny och Maja åkte tillsammans(Hannah var klok och stannade hos morfar hon.). Det öste ner hela vägen..i Gävle åkte vi in på Valbo och köpte gummistövlar..förökte få tag på paty tält men det var slut..
När vi kom fram till banan fick vi tur nog parkera i depån..eller lergropen..som man också kunde kalla den då=)...sen öste regenet ner och det var sjukt kladdigt. Frida hade regnkläder men lyckades ändå bli blöt rakt igenom..även viktor blev dyng sur om byxorna.. Ander,Pontus och robin kom oxå dit..så Viktor och robin satt mest i bilen och spelade DSi. Frida och Maja busade runt och verkade inte bry sig mycket om regenet.
första heatet VANN Pär..det var riktigt kul..men attans va lerigt det var på banan..jag var glad att han tog sig runt..en merit bara det. Men självklart så fick man inte vara nöjd..driv axeln pajade och dom hann inte byta den till 2:a heatet..så där slutade han sist=(..fast även då var jag nöjd att han tog sig runt och i mål..
Inför tredje heatet gav sig regnet och det sprack upp...men banan var ännu värre iaf...en riktig lervälling var det att köra i och sikten var lika med 0 mest hela tiden. pär sa att man visste inte om man var på banan eller i vallarna och körde eller vart dom andra bilarna var..köra på känn  var det som gällde..lajban!! så i 3:e hatet blev han 5:a...ingen final bidde det...

Men för andra Söderhamnare gick det bättre. jocke och Johnna  lyckades ta sig till A final..det var kul. missade många av dom andra pg a att man jagade barnen också då coh då=)
På slutet var det strålande sol och kanon varmt..mysko väder. Kl 17:30 styrde vi kosan hem...hemma vid 20..pär och dom kom hem vid 21. då blev det pantern mat och sen sängen..rätt slitna
Jag var nöjd med gubben iaf..han e så duktig så..=)

Snygga sko skydd eller hur?? senaste modet på folkrace åkarna..

blöta små barn=)


Lerig och fin...

Fast det fanns dom som var lerigare=).. Bengts fina bil..


RSS 2.0