Edvins dop

Den 12 april döptes lille Edvin då äntligen. Det blev en fin dag som fylldes av många fina minnen. 
 
Huvudpersonen på morgonen innan. håller koll i köket så mamma och faster sköter sig med tårt tillverkning och övriga förbredelser. 
 
 
Ulle stod för tillverkning av tårta och fika bröd. Det blev så fina och smakade lika gott. Sen blev det morotsmuffins och kladd kakae muffins i blåa fina färger och choklad bollar :-)
 
 
 
 
 
Faddrar var min syster Ulle och Pärs bror Erik. Alla tre barnen har samma faddrar och de har fått dom bästa faddrar man kan få :-)
Dopet gick fint, lite tungt att hålla lill klumpen..han väger ju en del nu..nackdelen med att vänta för länge innan man döper. Det var en del nära och kära som inte kunde komma krock med annat och sjukdomar som slog till, men det blev en tapper skara ändå som kunde närvara och fira denna dagen med oss.
 
 
 
Mormor och Morfar och lille Thor <3
 
<3
 
 
Världens finaste syskon <3
 
Var inge vidare populärt att bli ner laggd och få vatten på huvudet!
 
 
 
Fina Elin Forslund som sjöng "Livet i min famn" så vackert! Hoppas kunna lägga ut film snutt så ni får höra :-)
 
 
Så glad för all hjälp jag fått med dopet. Ulle gjorde så fina tårtor och bakade så gott, kom och lämnade dagen oinnan och hjälpte till med stök och bök. Kusinerna var även till stor hjälp alla 5, Edvin har tur som har så fina och snälla kusiner (såklart även glad för de två trollen i Edsbyn och de hjälpte till med sin blotta närvara och vara söta och gulliga <3 liksom lille Albin :-)) Faster Jenny hjälpte mig göra (läs; gjorde dem själv medans jag yrade runt :-))  så goda smörgåstårtor!! Städade och organiserade det som den yrande mamman inte fick i hop! Fina mamma vek skort servetterna till dop dukningen, sen klistrade s det dit fina små slipsar i siden. TACK ALLA!!
 
                                                       
 
ulle
2014-04-29 @ 16:28:13
URL: http://bullemammans.blogg.se

Så stolt över att få vara fadder till dessa tre underbara barn <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0